Een zomerklaar zwembad in 5 stappen!

Een zomerklaar zwembad in 5 stappen!

Een zwembad zorgt voor verkoeling en plezier op warme zomerdagen, maar vraagt ook het nodige onderhoud. Het is niet enkel het bad vullen en spetteren maar. Zo moet je de pH- en chloorwaarden goed in de gaten houden om op een veilige manier, en zo lang mogelijk, van jouw zwembad te kunnen genieten. Er zijn tal van onderhoudsproducten op de markt, maar waarop moet je nu echt letten? In dit artikel zetten we 5 aandachtspunten in de kijker!

Houd je zwembad schoon met deze 5 stappen 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Pinksterbloemen en een wilde bloemenweide

Zie je ook bijna geen pinksterbloemen meer in de weilanden? Net als veel andere inheemse, wilde planten verdwijnen die helaas in rap tempo. Niet goed voor de biodiversiteit. Daarom geeft ons tuincentrum je nu graag tips voor het aanleggen van een wilde bloemenweide. Leuk klusje om mee te beginnen in het pinksterweekend!

Lees meer...
tuinplanten
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
tuintips
Vijveronderhoud: dit zijn de do's & dont's!

De lente is in volle bloei en dit betekent dat het tijd is om je vijver eens goed onder handen te nemen. Bij Famiflora, dé plek in Moeskroen en de Panne voor alles omtrent jouw tuin, staan we klaar om je te helpen bij al je vijverbehoeften.

Lees meer...
tuinplanten
Top 10 hemelsblauwe bloemen

We wensen je een heel fijne Hemelvaartsdag met hopelijk een hemelsblauwe lucht, een stralend zonnetje én wat hemelsblauwe bloemen.

Lees meer...